Annons:
Etikettskönhet-kädsel
Läst 9761 ggr
CarolineJ
2008-04-16 22:54

Skönhet

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Naglarna ska fixas, håret ska bli uppsatt, lockas och diverse produkter ska masseras in, sen har vi ju sminkningen etc etc. Det är lätt att gå vilse bland alla färger och märken.

När man kommer så långt som till skönhet i bröllopsplaneringen så är det ofta inte långt kvar till bröllopet. Både sminkningen och håruppsättningen är ju något man inte kan göra en vecka innan utan detta sker samma dag, naglarna kan dock fixas dagen innan men vet man inte vad man ska göra så kan det lätt bli lite stressigt.

Pröva gärna lite egna sminkningar hemma för att hitta "dina" färger, kolla på till exempel H&M där du hittar ett sort sortiment med nagellack, dom har ju även provkartor som man kan testa lite. Sist men inte minst har vi internet! Google's sökmotor för bilder har varit en stor hjälp för mig. Där slipper du alla artiklar, du ser bilden direkt.

I denna artikel tänkte jag att vi kunde tipsa varandra om allt som rör skönhet till bröllop.

I artikelns första inlägg visar jag en make up jag gjort. Jag visar även alla stegen och vilka produkter jag använt.

Även om du ska låta en nagelbyggare fixa dina naglar, en make up artist sminka dig och en frisör göra ditt hår vackrare så måste du ändå ha en hum om hur du vill ha det.

Lite prisexempel att tänka på (Jag har kollat priser i Malmö så tänk på att det kan variera på var du bor och hur centralt "butiken" ligger)

  • Bygga på naglarna samt manikyr och lack kostar mellan 350:- och 1000:-.
  • Att sminka sig hos Make up Store kostar 500:- och då får du även välja produkter att ta hem för samma värde. En bröllops makeup kostar ca 900:- men även där får du ta hem produkter i det värdet.
  • Frisören är dock något dyrare, de salonger jag har tittat in hos har priser som varierar mellan 350:- och 3000:-. Det beror helt på vad du ska göra.

Glöm inte att boka tid! Av erfarenhet så kan det vara svårt att få tid hos Make up Store då de är väldigt populära.

Nu är det bara att fylla på med tips!

Annons:
CarolineJ
2008-04-16 22:57
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#1

Bilden visar 7 steg och även produktinformation.

Personligen så tycker jag att det blev lite för mycket svart för en bröllopsdag men det kan man ju alltid ändra :o)

CarolineJ
2008-04-16 23:00
#2

Jag kan förresten också berätta att jag kommer fixa mina naglar själv med bara genomskinligt nagellack men sminkningen och håret låter jag de proffesionella fixa åt mig hehe.

Denna kommentar har tagits bort.
Bjallstal
2020-09-01 09:17
#4

Jag har bokat MUA som ska fixa både hår och smink på mig och mina tärnor. Blev tipsad om henne av en kompis som gifter sig om en en månad och precis haft sin test sminkning och håruppsättning. 😊

Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora…

Upp till toppen
Annons: