Övrigt

Betonggolv?

2017-05-11 10:53 #0 av: [Ulvarsdotter]

Hej! Är det någon som hyrt golv till bröllops/festlokal? Det är betonggolv där vi tänkt gifta oss, men det känns kanske lite för hårt att gå på?

Borde man hyra golv till hela lokalen? (Väldigt stor lokal) Eller är det bara dansgolvet som behöver hyras in? Matta där man sitter och äter och golv där man dansar? Borde man ha någon stötdämparmatta mellan betongen och golvet förutom skyddsmattan man brukar ha?

Ni som hyrt golv - håller det sig eller glider det isär?

Anmäl
2017-05-16 05:38 #1 av: Devya

Låter som om det vore onödigt att börja fixa något extra. Om man sitter ner och äter så behöver man knappast någon matta under ens fötter. Låter väldigt opraktiskt. Jag tycker inte att betonggolv är särskilt hårt.

Anmäl
2017-05-21 20:29 #2 av: [Ulvarsdotter]

Men att dansa en längre stund på det kan ju inte vara att rekommendera?

Anmäl
2017-05-21 21:34 #3 av: Devya

#2 Man får nog oberoende ont i fötterna efter ett par timmars dansande. En väninna till mig har betonggolv hemma i köket och jag ser ingen skillnad mellan det och *tile floors* som precis alla festlokaler har här där jag bor.

Men vill du slösa pengar på ett dansgolv så kör på. Jag skulle nog aldrig ens komma på en sådan ide faktiskt. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.