Smycken & Accessoarer

Vad har ni för ringar?

2017-10-18 01:22 #0 av: Katti

Som rubriken säger; vad har ni för ringar? Och hur har ni gjort med förlovnings- respektive vigselring/ar? Visa gärna!

Vi har ganska annorlunda förlovningsringar i tungsten/wolfram, men klassiska vigselringar (även de i tungsten), två stycken! För oss var det viktigt att  köra vårt eget race då vi båda har varit gifta innan. 

Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus

Kennel Min Bästa Vän & Skullebo kaningård

Anmäl
2017-11-15 12:51 #1 av: Åsa S

Vi hade enkla släta billiga silverfärgade ringar som förlovningsringar och när vi gifte oss bytte vi bara ut dem mot enkla släta guldringar. Ingen av oss är speciellt mycket för pråliga smycken och jag gillar att gräva i trädgården så det fick bli mera praktiska ringar.

Anmäl
2017-12-04 15:03 #2 av: Devya

Min man har en slät ring i vitt guld och jag har en mönstrad ring i vitt guld. Han ville skaffa en ring med en stooor diamant men jag vägrade för sådant fastnar enbart i strumpbyxorna så jag får köpa nya.. Släta eller mönstrade ringar känns mera praktiskt.

Speciella ringar de där katti. :) Själv bär jag och gubben endast en ring för vi tycker det blir för mycket med två ringar. Så våra förlovningsringar är även våra vigselringar. Med två ringar så ser det för plåttrigt och tungt ut enligt oss då, men det är en smaksak. Det viktigaste att man är bekväm med sina ringar, tycker vi. :)

Anmäl
2017-12-28 18:55 #3 av: mollyt

Vi har valt förlovningsringar i palladium, min man har ett nedsvarvat spår i sin som är fyllt med silver för att få en annan färg i sin ring. Jag har princess-slipade diamanter. Min man ville inte ha två ringar vid vigseln (något han idag några år senare kaaaanske ångar lite?) medan min vigselring är i samma stil i palladium och diamanter i samma slipning och storlek men i en alliansring.

Anmäl
2017-12-29 13:12 #4 av: Gaara

Här är våra förlovningsringar. :) När vi gifter oss så vill jag ha en tunn ring i vitt guld med stenar runt eller en slät utan stenar. Vi får se när det är dags helt enkelt. :)

Anmäl
2017-12-29 13:14 #5 av: Gaara

Jag ska ha vigselringen tillsammans med förlovningsringen alltså. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.